Качество и безопасност

Качество и безопасност

Да продаваш успешно означава да развиваш и инвестираш в качество

 
  • Планиране на качеството – проекти, насочени към определяне на целите по качеството и необходимите процеси и ресурси, необходими за постигане на целите по качеството;
  • Осигуряване на качеството – проекти, насочени към създаване на увереност, че изискванията за качество ще бъдат изпълнени чрез разработване на системи съгласно ISO 9001, ISO 22 000, IFS food, BRC Food, Изготвяне на планове свързани с Food Safety Modernization Act (FSMA) - Food Safety Plan, FSVP (Foreign Supplier Verification Programs);
  • Контрол на качеството - проекти, насочени към изпълнение на изискванията за качество;
  • Подобряване на качеството – проекти, насочени към повишаването на способността за изпълнение на изискванията за качество.